Motoraliul Anual National MAN ROMANIA – Fenomen de 10+

Motoraliul Anual National MAN ROMANIA – Fenomen de 10+

Motoraliul Anual National este un fenomen. Complet si complex! Este cel mai mare eveniment moto din Romania, cu o participare impresionanta de rideri, din tara si tarile vecine, dar mai ales cu participarea majoritatii importatorilor si dealerilor de profil moto din Romania. Iar anul acesta ajunge la a zecea editie de Magie! https://www.facebook.com/motoraliulanualnationa/

Daca esti motociclist trebuie sa ajungi aici. De ce? Pentru ca unde altundeva gasesti, una langa alta, marcile BMW Motorrad, Ducati, KTM, Honda, Aprilia, Ural, Royal Enfield? Si nu doar ca ai parte de o expozitie in aer liber cu toate marcile consacrate, insa vei putea sa le si incerci la ride-test. Cand? Chiar in zilele in care se tine evenimentul. Pentru ca fiecare reprezentanta moto prezenta la acest eveniment ofera aceasta posibilitate participantilor interesati sa vada cum “se simte” in mers modelul dorit.

Despre accesorii, bagaje, consumabile si orice alte produse necesare pentru aceasta pasiune, aici vei intalni cam toate brandurile cu renume, vei putea sa le vezi pe toate la un loc, cum nu prea se intampla in general, si unde poti compara, proba si alege ceea ce ti se potriveste.

Si pentru ca spuneam ca este un eveniment complex, pe langa toate reprezentantele si noutatile din lumea moto prezente, expo si ride-test, nu vor lipsi: concursuri cu multe premii consistente, parada moto, prezentari de calatorii (joi seara), prezentari de produse noi aparute, curs de prim ajutor oferit de SMURD, iar in serile de vineri si sambata, concerte extraordinare cu nume foarte cunoscute din lumea muzicala intr-un spectacol inedit de lumini si artificii.

Si…mai are o parte “aparte”. La toate editiile anterioare in cadrul acestui eveniment, a existat si o actiune de caritate. S-au strans foarte multe lucruri (rechizite scolare, imbracaminte, incaltaminte, produse neperisabile, etc…) de donat pentru o casa de copii din apropierea locatiei unde se tinea evenimentul.

Editia de anul acesta va fi una cu rasunet. La a X-a editie X MAN 14-17 Iulie, Pensiunea Rasnov, jud Brasov. Rezerva-ti perioada in calendar!  https://www.facebook.com/motoraliulanualnationa

Cat despre ce e MAN Romania pentru noi? O necesitate de baza! Face parte in viata noastra personala inca de la inceputul nostru in aceasta minunata lume a motociclismului, din 2013, si inca de atunci am incercat sa nu ratam nicio editie. Pentru ca este parte din suflet, cu prietenii incepute atunci, traite si mentinute pana astazi, bazate pe principii comune, sanatoase si frumoase. Si cum prietenii sunt familia pe care ti-o alegi singur, la fiecare editie MAN se strange tot familionul complet. Incepand cu MAN omu’ si jumatatea lui mai buna Miha (nu se poate eveniment fabulos fara organizatori, nu?) si continuand cu toti ceilalti…se stie fiecare din fiecare colt al tarii!

Cat despre partea profesionala, daca ai un business in domeniul moto trebuie sa fii prezent la acest eveniment de top din tara. Este o necesitate unde trebuie neaparat sa ajungi. Sa cunosti, sa te cunosti, sa fii vizibil si neaparat, dar neaparat, sa inveti de la profesionisti sau sa fii model de urmat si aspirat pentru noii veniti.

Anul trecut a fost primul MAN in calitate si de expozant, insa cu toata gasca de prieteni prezenta, munca depusa a fost cu zambete si voie buna. Si am primit mult ajutor si sustinere de la familia de prieteni. Care conteaza!

Stati cu ochii pe pagina evenimentului si delectati-va cu toate surprizele ce sunt anuntate pentru editia de anul acesta. https://www.facebook.com/motoraliulanualnationa

Sa fie MAN! Sa fie Magie! 14-17 Iulie 2022. Pensiunea Rasnov. Noi vom fi acolo!


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.